Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

Πυρηνικός Όλεθρος - Οδηγίες Επιβίωσης


Πολύ πιθανό να σας ανησυχεί η πιθανότητα μιας αναπάντεχης επίθεσης στην χώρα μας με πυρηνική βόμβα. Όταν χρωστάς λεφτά στο ΔΝΤ, ποτέ δεν ξέρεις!

Αποφάσισα λοιπόν να ερευνήσω τρόπους επιβίωσης σε περίπτωση που σκάσει μια πυρηνική βόμβα στην γειτονιά μας. Και με την λέξη γειτονιά - εννοώ γειτονιά - όχι "κάπου κοντά, γενικά και αόριστα".

Μετά από ώρες μελέτης κ επιστημονικών διαβουλεύσεων, απέκτησα πρόσβαση στο ανωτέρω αναρτημένο βίντεο, που συνοψίζει τις ακριβής οδηγίες επιβίωσης που χρησιμοποιούν οι ειδικοί στην αντιμετώπιση καταστροφών Αμερικανοί.

Μοιράζομαι λοιπόν μαζί σας την Αλήθεια! Αν σκάσει Πυρηνική Βόμβα στην γειτονιά σας, ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ! Αρκεί να εφαρμόσετε μία απλή οδηγία! Ποιά; Μα φυσικά:

ΣΚΥΨΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΟΥ

Δεν αρνούμαι αγαπητέ αναγνώστη πως ο πυρηνικός όλεθρος θα κάνει ζημιές. Φυσικά, και τζάμια θα σπάσουν, και δυνατός κρότος θα ακουστεί, μπορεί να πιάσει και καμιά φωτιά. Αλλά ΟΛΑ είναι αντιμετωπίσιμα - αρκεί Να Σκύψεις & Να Καλυφθείς.

Σας παραθέτω τις ακριβής οδηγίες:

  • Η Πυρηνική Βόμβα δεν είναι περισσότερο επικίνδυνη από μία φωτιά, ή ένα αυτοκίνητο - αρκεί να ξέρεις πως να την αντιμετωπίσεις.
  • Θα καταλάβεις αν έσκασε μια κοντά σου, από τη πολύ δυνατή λάμψη! (Δεν είναι τα πάντα φλάς)
  • Αν δεν είσαι έτοιμος Να Σκύψεις & Να Καλυφθείς, μπορεί να σε ρίξει κάτω! Ή ακόμα χειρότερα να σε πετάξει σε κάνα δέντρο, ή σε κάνα τοίχο!
  • Η έκρηξη είναι τόσο δυνατή που μπορεί να σπάσει παράθυρα κτιρίων (σκέψου μετά ρεύμα που θα κάνει) ή ακόμα χειρότερα να καταστρέψει τις πινακίδες οδικής κυκλοφορίας (χάος λέμε). Αλλά, αν θυμηθείς Να Σκύψεις & Να Καλυφθείς - σώθηκες!
  • Η ραδιενέργεια της εκρήξεως μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα χειρότερα ακόμα και από ένα ηλιακό έγκαυμα χωρίς αντηλιακό! ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ Δεν Σκύψεις & Δεν Καλυφθείς!
  • Το θρανίο, ή ένα γραφείο - αποτελούν ασφαλή καταφύγια σε περίπτωση που επέλθει ο όλεθρος.
  • Αν είσαι στο χωράφι και οργώνεις όμως - όταν δεις την λάμψη - βούτα και καλύψου κάτω από το τρακτέρ (οι πληροφορίες δεν είναι επαρκής για το αν πρέπει πρώτα να κλείσεις την μηχανή).
  • Τι πιο απλό, θυμήσου: Λάμψη = Σκύψε & Καλύψου, έως ότου περάσει ο κίνδυνος.


Η Λάμψη!

Ελπίζω οι πληροφορίες αυτές να εφησύχασαν λίγο τους παράλογους φόβους σας.

Αν έχετε και εσείς να προτείνετε κάποιο τρόπος επιβίωσης σε περίπτωση που δούμε την λάμψη - παρακαλώ σχολιάστε ελεύθερα. (Πολλοί για παράδειγμα ισχυρίζονται πως αν παίζεις κουτσό κ κρατάς την μύτη σου με το αριστερό χέρι, επιβιώνεις).

Αν έχετε επιβιώσει από κάποιον πυρηνικό όλεθρο ακολουθώντας τις παραπάνω οδηγίες - επίσης θα χαρώ να διαβάσω την προσωπική σας εμπειρία.

Υποσημείωση: Το βίντεο που παρακολουθήσατε & οι οδηγίες επιβίωσης πυρηνικού ολέθρου αποτελούσαν επίσημο εκπαιδευτικό υλικό στην Αμερική από τα τέλη της δεκαετίας του '40, έως και την δεκαετία του '80. Την σήμερον ημέρα και με τις νέες γνώσεις που διαθέτουμε για τις επιπτώσεις του πυρηνικού ολέθρου, οι οδηγίες που αναφέρει το άρθρο μπορούν να ληφθούν αποκλειστικά ως χιούμορ. Ουδεμία ευθύνη φέρω αν σκύψεις & καλυφθείς και δεν σωθείς. Μην έρθεις μετά να μου ζητάς τα ρέστα!

4 σχόλια:

  1. Eιλικρινά σκεφτόμουν κανόνες επιβίωσης και το ''Σκύψε και Καλύψου'' είναι ένας τρόπος επιβίωσης και η λύση στα προβληματά μας (αρκεί όταν σκύψουμε να μην μας έρθει τίποτα απο πίσω).
    Όταν δούμε το φλας ειδικά εμείς της γενιάς μας ή η νεότερη γενιά σιγά μην καταλάβουμε την πραγματικότητα. Πολύ απλά όταν δούμε το φλας θα πάρουμε την καλύτερη μας πόζα θα ''φορέσουμε'' το καλύτερο μας χαμόγελο για να βγει η φωτογραφία στο φέισμπουκ.
    Όσο για το τελευταίο τροπή σου έκανες πάλι την γνωστή Αμερικανιά τα χειρότερα τα έγραψες και με μικρότερα γράμματα δηλαδή όσοι έχουν μυωπία πώς θα δουν τι γράφεις.
    Φτου σου ( χαχαχαχαχαχα συνέχισε το μπλογκ !!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το βίντεο είναι επιμορφωτικό (ξέχασα να πώ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχαχα ;) μα το όλο ποστ είναι εμπνευσμένο από την άλλη πλευρά του Ωκεανού.. Και θα προσθέσω ακόμη, στην ζωή μας πρέπει όχι απλά να αναλογιζόμαστε την επικινδυνότητα των απειλών, αλλά κ την επικινδυνότητα των τρόπων αντιμετώπισης που επιλέγουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μην παραλείψεις να μας ενημερώσεις για το τι πρέπει να κάνουμε κάθε Παρασκευή και 13
    χαχααχχαχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή